Open dagen widget aanvragen

Studiekeuze123 stelt deze widget beschikbaar om de informatie over open dagen van hogescholen en universiteiten zichtbaar te maken op uw eigen website. Na het invullen van onderstaande gegevens ontvangt u de embedcode om de widget op uw eigen website te plaatsen.


Uw gegevens

De URL van de website waarop u de widget gaat plaatsen.

De pagina waar de widget wordt gebruikt.

Publicatiedatum van de widget op uw site.

De reden voor het gebruik van de widget.

Configureer uw widget

Pas indien gewenst de titel van de widget aan.

De breedte (in pixels) van de widget op uw website.

De hoogte (in pixels) van de widget op uw website.

Filters instellen (optioneel)

Met deze optie kunt u bepalen welke filters er al op een bepaalde waarde ingesteld moeten staan op het moment dat de widget geopend wordt. De bezoeker kan deze filter altijd weer deselecteren.

Bekijk een voorbeeld

Gebruik open dagen widget

  • Voor het gebruik van de widget, dien je akkoord te gaan met de Leveringsvoorwaarden. Afnemer verklaart de Leveringsvoorwaarden widget gelezen te hebben en aanvaardt deze door de checkbox aan te vinken.
  • De overeenkomst, waarvan de licentie deel uitmaakt, duurt tot één van de twee partijen deze opzegt.
  • Studiekeuze123 levert Informatieproducten ‘as is’. Studiekeuze123 geeft geen garanties met betrekking tot de juistheid van (de gegevens in) de Widget of de geschiktheid ervan voor het doeleinde waarvoor Afnemer het wenst te gebruiken.
  • Studiekeuze123 behoudt zich het recht voor de Aanvraag af te wijzen indien naar mening van Studiekeuze123 de Aanvraag niet binnen de uitgangspunten vallen die beschreven staan in artikel 3.2 in de Leveringsvoorwaarden widget. De aanvrager ontvangt daarover een met redenen omkleed bericht.

Ook de opleidingen widget plaatsen?

Vraag nu de opleidingen widget aan, met actuele informatie over opleidingen bij hogescholen en universiteiten in Nederland.